Κατασκευή e-shop

Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό του τζίρου πολλών επιχειρήσεων έρχεται από πωλήσεις το διαδίκτυο. Μάλιστα δεν είναι λίγες αυτές που το μόνο τους κατάστημα είναι το ...ηλεκτρονικό. E-shop κι εσείς λοιπόν.

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος δεν είναι απλή υπόθεση. Θα πρέπει να είναι ελκυστικό, λειτουργικό, αισθητικά ολοκληρωμένο και να κρατά τους πελάτες στις ιστοσελίδες του προσφέροντας συνεχώς νέες επιλογές.

Το κατάστημα μπορεί να συνδεθεί για πληρωμές με πιστωτικές /χρεωστικές κάρτες και Pαypal, με πλατφόρμες αναζήτησης όπως το skroutz και best price καθώς και με το λογιστικό σας πρόγραμμα.
Πρόσθετα το digital marketing και η επαγγελματικού επιπέδου βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) αυξάνει σημαντικά τη θέση σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Είναι τα εργαλεία που θα κάνουν το κατάστημά σας γνωστό και θα φέρουν πωλήσεις.

Έχουμε την τεχνογνωσία για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Θα σας εκπαιδεύσουμε και θα είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίζουμε σε κάθε σας βήμα.

Ποιά πλατφόρμα να διαλέξω?

Το OpenCart είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα καθαρά για e-shop το οποίο εγκαθιστάμε εμείς σε όποιο server θέλουμε.

 

Το WordPress/Woocommerce είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα διαχείρισης περιεχομένου μαζί με e-shop το οποίο εγκαθιστάμε εμείς σε όποιο server θέλουμε.

 

Το Shopify είναι από μόνο του μια έτοιμη πλατφόρμα, για τη χρήση της οποίας πληρώνουμε μηνιαία συνδρομή.
Συμβουλευτείτε και εμπιστευθείτε την Sun infomedia για μια ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού, υλοποίησης, παραμετροποίησης και προώθησης στη διαδικτυακή αγορά του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Success stories