Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι το κλειδί της επιτυχίας τόσο για τα e-shop όσο και για τα τις ιστοσελίδες. Είναι οι τρόποι που θα κάνουμε τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφτούν τον διαδικτυακό μας τόπο και είναι ουσιαστικά το στρατηγικό σχέδιο που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία.

Τι είναι το digital marketing?

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι η χρήση του Διαδικτύου για την προσέγγιση των καταναλωτών. Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα ευρύ πεδίο, που περιλαμβάνει την προσέλκυση πελατών μέσω SEO και Μάρκετινγκ περιεχομένου, Μηχανών αναζήτησης, Social Media, Πληρωμένες διαφημίσεις, Newsletter email, sms και πολλά άλλα.

Η Sun Infomedia συζητά με τον πελάτη και, ανάλογα με το budget του, βάζουν τους στόχους και καταρτίζουν το σχέδιο.

SEO και Μάρκετινγκ περιεχομένου

Οι καταναλωτές ψάχνουν προϊόντα και υπηρεσίες κυρίως μέσα από τις μηχανές αναζήτησης Google kai Bing και οι περισσότεροι από αυτούς σταματούν την αναζήτηση τους στις πρώτες σελίδες.

Το SEO ή Search Engine Optimization είναι ένα σύνολο τεχνικών με στόχο την υψηλή κατάταξη της ιστοσελίδας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (Google).

Το SEO είναι μια διαρκής διαδικασία, η οποία έχει μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα και μακροπρόθεσμο ROI.
Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από 3-4 μήνες.

Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

    Ο ανταγωνισμός στον κλάδο σας.
    Η ποιότητα κατασκευής της ιστοσελίδας σας (σωστή δομή, ταχύτητα)
    Η ποιότητα του Server όπου θα φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα σας
    Η ηλικία του domain (Παλαιότητα της ιστοσελίδας)
    Η ποσότητα και η ποιότητα των εισερχομένων links προς την ιστοσελίδα σας.
    H ποιότητα  του υλικού και των κειμένων σας (Content Marketing SEO)

Η διαδικασία SEO αφορά:

1. Το On-page SEO περιλαμβάνει θέματα που έχουν να κάνουν με την ιστοσελίδα σας όπως titles, descriptions,internal links, δομή κειμένων κτλ. Ασχολείται δηλαδή με το σωστό στήσιμο της ιστοσελίδας ώστε να ανέβει στην αρχική θέση στις μηχανές αναζήτησης.

2. Το Off-page SEO περιλαμβάνει θέματα για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στο διαδίκτυο-δηλαδή το χτίσιμο συνδέσμων (backlinks) σε ιστοσελίδες που η Google θεωρεί αξιόλογες-προς τις ιστοσελίδες σας (Link building) που θα καθορίσουν την κατάταξη σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Όσο πιο πολλά backlinks έχει η ιστοσελίδα σας με υψηλά pageranks, τόσο πιο ψηλά θα βγει στα αποτελέσματα αναζήτησης.

3) To Content Marketing SEO  περιλαμβάνει την δημιουργία και προώθηση πρωτότυπου σχετικού περιεχομένου, με τη μορφή άρθρων, εικόνων, infographics και video.

 

Social Media

Στις μέρες μας, κρίνεται απαραίτητη παρουσία κάθε εταιρίας στο facebook, αλλά και στα υπόλοιπα social media μιας και είναι ο φτηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος διαφήμισης.Η ερασιτεχνική διαχείριση social media από ορισμένες επιχειρήσεις δεν μπορεί να φέρει αποτελέσματα γιατί:

Δεν φτάνει το επιθυμητό μέγεθος των fans που χρειάζεται έτσι ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα στις πωλήσεις.

 • Παρέχει χαμηλή αλληλεπίδραση με το Target Group.
 • Δεν παρέχει επιστροφή στην επένδυση σε χρήμα και χρόνο.

Η διαχείριση απο την Sun Infomedia περιλαμβάνει:

    Δημιουργία & Διαχείριση Facebook
    Δημιουργία & Διαχείριση Twitter
    Δημιουργία & Διαχείριση Youtube
    Δημιουργία & Διαχείριση Linkedin
    Δημιουργία & Διαχείριση Pinterest
    5 Εβδομαδιαία Posts
    Μηνιαίο Monitoring – Report
    Συμβουλευτικές υπηρεσίες για πληρωμένες καμπάνιες

Διαφήμιση στο Google (Google Adwords)

Οι διαφημίσεις Google Adwords Search είναι αυτές που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης της Google.

Οι διαφημίσεις Google Adwords Display Network είναι αυτές που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων με την μορφή Βanners φωτογραφιών Video η απλού κειμένου.

Με τις Διαφημίσεις αυτές μπορείτε να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα τα οποια είναι ορατά μέσα σε λίγες ώρες.

Στις διαφημίσεις αυτές πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει.

Σαφώς η διαφήμιση δεν σταματά εδώ. Στις μέρες μας τα Social Media όπως το Facebook, το Instagram το Youtube, το Linkedin, και το Twitter προσεγγίζουν το ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης για την επιχείρησή σας.

Το πλεονέκτημα του Facebook σε σχέση με το Google είναι ότι μπορούμε να στοχεύσουμε πολύ καλύτερα το κοινό που μας ενδιαφέρει βασισμένοι στο φίλο την ηλικία την τοποθεσία αλλά και τα ενδιαφέροντα των μελλοντικών πελατών μας και όλα αυτά μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για παράδειγμα αν έχουμε ένα μαγαζί που πουλάει γυναικεία ρούχα στο Μαρούσι, μπορούμε να στοχεύσουμε σε γυναίκες ηλικίας από 18 έως 45 χρόνων που βρίσκονται σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων από το κατάστημα μας και έχουν σαν ενδιαφέρον την μόδα!

Email Marketing

Το email marketing αποτελεί έναν εξαιρετικά αποδοτικό και προσιτό τρόπο επικοινωνίας με τους υπάρχοντες και τους υποψήφιους νέους πελάτες σας. Σύγχρονες έρευνες απέδειξαν ότι το email παράγει περισσότερες πωλήσεις online απ’ όλα τα κοινωνικά δίκτυα μαζί.
Αρκεί να γίνεται σωστά!

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του email marketing είναι:

 •     Ενημέρωση πελατών για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες   
  Με ένα newsletter μπορούμε να ενημερώνουμε άμεσα το υπάρχον πελατολόγιο μας για νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες που παρέχουμε.
 •     Ενδυνάμωση σχέσεων με το πελατολόγιό μας   
  Στέλνοντας τακτικά newsletters στους πελάτες μας, που έχουν επιλέξει να τα λαμβάνουν,σταθεροποιούμε και ενδυναμώνουμε τη σχέση μας μαζί τους. Οι πελάτες μας εμπεδώνουν σιγά-σιγά την εταιρική μας ταυτότητα και μαθαίνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης.
 •     Εύρεση νέου πελατολογίου   
  Αποστέλλοντας δηλαδή κανείς μαζικά ενημερωτικά emails προσεγγίζει ανθρώπους και εταιρείες που δε θα μπορούσε διαφορετικά ούτε να βρει ούτε να πλησιάσει εμπορικά.
 •     Χαμηλό κόστος   
  Η αποστολή ενός newsletter συνοδεύεται από χαμηλό κόστος. Ανάλογα με τον όγκο των παραληπτών και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται (κατά πόσο αυτός είναι αυτοματοποιημένος η μη) μπορεί να κοστίσει μερικές δεκάδες ευρώ.


Remarketing

Το Remarketing αποτελεί ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της προώθησης της ιστοσελίδας σας για την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας!

Σύμφωνα με έρευνες όμως, το 96% των ανθρώπων που επισκέπτονται ένα site δεν ολοκληρώνουν την ενέργεια στην οποία στόχευε το marketing με την πρώτη φορά.

Το remarketing λοιπόν μας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία με τους επισκέπτες του site μας.

    Στην Sun Infomedia γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την προώθηση ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να βοηθήσει στην αύξηση πωλήσεων των προϊόντων ή υπηρεσιών σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας.

    Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο!Success stories