Διαβάστε τα τελευταία νέα της Sun infomedia.

Ο επίσημος ιστότοπος της κεραμίστριας Μαρίτσας Τραυλού

Για μία διεθνούς επιπέδου κεραμίστρια, αρμόζει ένας ανάλογος επίσημος διαδικτυακός τόπος. Σύγχρονη αισθητική και design, καθαρό και λειτουργικό στον επισκέπτη.

Περισσότερα...

Σύστημα παρακολούθησης συνδρομών στον Πολιτιστικό και Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης

Η H Sun infomedia σε συνεργασία με την Ιnfokey εγκατέστησε και συντηρεί στον Δήμο Ηλιούπολης την εφαρμογή παρακολούθησης των συνδρομών των πολιτών που συμμετέχουν σε προγράμματα του Δήμου.

Περισσότερα...

Το νέο IlioupolisOnline.gr

Αλλαγή πλατφόρμας και μετάπτωση του περιεχομένου από το παλιό στο νέο λογισμικό, προχώρησε η SunInfomedia για το διαδικτυακό τόπο ilioupolisonline.gr.

Περισσότερα...

Μουσική για θεατρική παράσταση

Η πολιτιστική ομάδα 'Ταξιδευτές' για το έργο Όλοι εκείνοι', ήθελε την σύνθεση πρωτότυπης μουσικής  για να καλύψει τα κενά μεταξύ των επεισοδίων, αλλά και να τονίσει σημαντικά μέρη του έργου.

Περισσότερα...

Σύστημα Online αιτήσεων στον Αθλητικό Οργανισμό στην Ηλιούπολη


Online πλέον μπορούν να γίνονται οι αιτήσεις απο τους πολίτες για τα προγράμματα του κολυμβητηρίου και της μαζικής άθλησης στον Αθλητικό οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης.

Περισσότερα...

Web radio: IlioupolisOnAir

Mε επιτυχία εγκαταστάθηκε και λειτουργεί στην κοινότητα του IlioupolisOnline το διαδικτυακό ραδιόφωνο IlioupolisOnAir.

Περισσότερα...

Νέο reikitherapy.gr


Η Suninfomedia ανάλεβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την αναβάμιση του ιστοτόπου reikitherapy.gr 

Περισσότερα...

Χειροτεχνείον e-shop

O Γιάννης Τσικουράκης είναι ενας πολύ καλός χειροτέχνης και δημιουργεί ίσως τα καλύτερα άλμπουμ φωτογραφιών με ζωγραφική σε ξύλο και υψηλής ποιότητας χαρτί.

Περισσότερα...

Νέος ιστοτόπος του ΣΠΑΥ - spay.gr

Με επιτυχία η Sun infomedia ολοκλήρωσε την αναβάθμιση του διαδικτυακού τόπου του Συνδέσμου προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ) παρέχοντας στον οργανισμό ένα σύγχρονο, εύκολα  περιηγήσιμο και εμπλουτισμένο με media περιεχόμενο τόπο.

Περισσότερα...