Ποιοί είμαστε

 Η Sun infomedia είναι ο καρπός της μακρόχρονης επαγγελματικής μου ενασχόλησης  με την Πληροφορικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης τόσο και στον Τραπεζικό κλάδο όσο και στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η γνώση και η εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια είναι εγγύηση ώστε να εμπιστευθείτε την παροχή συμβουλών και  τις λύσεις  που μπορεί να σας προτείνει και να υλοποιήσει για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας η Sun infomedia, από την κατασκευή πολύπλοκων ιστοσελίδων και e-shop, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, την εγκατάσταση  και λειτουργία νέων λύσεων μέχρι την ομαλή λειτουργία και διαχείριση των υπαρχόντων εγκαταστάσεών σας, τόσο σε έργα που αφορούν την εσωτερική οργάνωση της επιχείρησης ή του οργανισμού σας σας όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες, σε ιδιαίτερα λογικές τιμές.

Σε περιπτώσεις που είναι αναγκαίο, ένα δίκτυο συνεργατών από ειδικούς ελεύθερους επαγγελματίες  αλλά και μεγάλες εταιρείες  με τις  οποίες υπάρχει πιστοποιημένη συνεργασία, είναι στη διάθεση να υποστηρίξουν τις λύσεις της Sun infomedia ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για  εσάς.

Γρηγόρης Σαϊτάς


Ο Γρηγόρης Σαϊτάς  εργάστηκε επί 15 χρόνια σε Τράπεζες ως μεσαίο τραπεζικό στέλεχος σε διάφορους τομείς  και στη συνέχεια μεταπήδησε στον κλάδο της πληροφορικής  όπου επί 9 έτη ασχολήθηκε με  την επιχειρησιακή ανάλυση και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων τραπεζικών εφαρμογών. Από το 2010 και μετά εργάστηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση ως  σύμβουλος πληροφορικής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ενώ το τελευταίο διάστημα διατηρεί τη δική του επιχείρηση πληροφορικής έχοντας ήδη υλοποιήσει ολοκληρωμένες λύσεις σε επιχειρήσεις και  δημόσιους φορείς.

Τα έτη 2018 έως και 2020 συνεργάστηκε με την Attica Bank αρχικά στη Διεύθυνση Ψηφιακών Υπηρεσιών της Τράπεζας και στη συνέχεια ως Διευθυντής στο κατάστημα Κέρκυρας.
Επίσης, διευθύνει τη μη κερδοσκοπική εταιρία και την κοινότητα του IlioupolisOnline, με άξονες δράσης την τοπική ενημέρωση (site & διαδικτυακό ραδιόφωνο),  τον πολιτισμό και τις νέες τεχνολογίες (εργαστήρια, σεμινάρια εκδηλώσεις).

Είναι Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και υποψήφιος Msc  στην επιχειρηματικότητα, καινοτομία και τεχνολογία (ΜΒΙΤ). Στη μακρόχρονη πορεία του έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε management, businessanalysis, test & qualityassurance, networks, databases, GIS ( geographicinformationsystems) κ.α.