Λύσεις για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Η σωστή μηχανοργάνωση και η παρουσία και προώθηση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο γραφείο ή μια επιχείρηση για να μπορέσει σήμερα να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η Sun infomedia, σε συνεργασία (όπου χρειάζεται) με ένα επιλεγμένο δίκτυο εξειδικευμένων επαγγελματιών και εταιρειών, έχει την δυνατότητα να σας απαλλάξει από περιπέτειες και να σας εξασφαλίσει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των εργασιών σας. Η εγκατάσταση και συντήρηση εξειδικευμένων για το αντικείμενό σας εμπορικών εφαρμογών και προγραμμάτων πελατολογίου, η συντήρηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού και των εφαρμογών σας, η ψηφιακή διαχείριση εγγράφων, η ενσύρματη ή ασύρματη δικτύωση, η κατασκευή διαδικτυακού τόπου ή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) και προώθηση της επιχείρησης σε κοινωνικά δίκτυα, η δημιουργία και διανομή διαφημιστικών εντύπων, η δημιουργία διαδικτυακών και ραδιοφωνικών διαφημίσεων, είναι ένα μέρος από τις υπηρεσίες που μπορείτε να αναθέσετε στην Sun infomedia, αν θέλετε να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα στην εργασία σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ενημερωθείτε για όλες τις λύσεις που προσφέρει η Sun infomedia για το γραφείο ή την επιχείρησή σας.

Digital Marketing

Το Digital Marketing είναι το κλειδί της επιτυχίας τόσο για τα e-shop όσο και για τα τις ιστοσελίδες. Είναι οι τρόποι που θα κάνουμε τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφτούν τον διαδικτυακό μας τόπο και είναι ουσιαστικά το στρατηγικό σχέδιο που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία.

Περισσότερα...

Κατασκευή, αναβάθμιση και διαχείριση διαδικτυακού τόπου

Ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου της επιχείρησής σας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση αν θέλετε να πάρετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σοβαρά. Πρέπει να είναι σχεδιασμένος σωστά, ελκυστικός, λειτουργικός, με ιδιαίτερα γραφικά, εύκολα πλοηγήσιμος να κρατά το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά και επεκτάσιμος ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε νέες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Περισσότερα...

Δημιουργία εντύπων και διανομή διαφημιστικού υλικού

Μπορεί όλος και περισσότερος κόσμος να μπαίνει και να ενημερώνεται στο διαδίκτυο, το έντυπο υλικό όμως έχει ακόμη εξέχουσα θέση στη διαφημιστική ή ενημερωτική σας καμπάνια, ιδιαίτερα αν η δραστηριότητά σας είναι τοπικού χαρακτήρα.

Περισσότερα...

Ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση

Αν η επιχείρησή σας καταλαμβάνει μεγάλους χώρους, ή βρίσκεται σε πολλούς ορόφους, ή βρίσκεται σε περισσότερους από ένα χώρο, τότε η ασύρματη ή ενσύρματη δικτύωση είναι πλέον απαραίτητη.

Περισσότερα...

Κατασκευή e-shop

Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό του τζίρου πολλών επιχειρήσεων έρχεται από πωλήσεις το διαδίκτυο. Μάλιστα δεν είναι λίγες αυτές που το μόνο τους κατάστημα είναι το ...ηλεκτρονικό. E-shop κι εσείς λοιπόν.

Τώρα με επιδότηση 100% από το ΕΣΠΑ εως 5000! Αναλαμβάνουμε τον πλήρη φάκελλο.

Ενημερωθείτε για τη δράση εδώ

Περισσότερα...

Εμπορικές εφαρμογές και προγράμματα πελατολογίου

Είτε είστε γιατρός είτε έχετε γυμναστήριο είτε ωδείο ή ασκείτε εμπορική δραστηριότητα, ένα πρόγραμμα πελατολογίου η μία ολοκληρωμένη εμπορική εφαρμογή σας είναι απαραίτητα εργαλεία για να επικοινωνείτε ταχυδρομικά, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με την πελατεία σας, να προωθείτε τα νέα σας, να κρατάτε ιστορικό των πελατών σας, να τηρείτε τις πληρωμές, να έχετε καλύτερη εικόνα της επιχείρησης, και γενικότερα να κερδίζετε χρόνο αλλά και χρήμα προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες.

Περισσότερα...