Κατασκευή e-shop

Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό του τζίρου πολλών επιχειρήσεων έρχεται από πωλήσεις το διαδίκτυο. Μάλιστα δεν είναι λίγες αυτές που το μόνο τους κατάστημα είναι το ...ηλεκτρονικό. E-shop κι εσείς λοιπόν.

Τώρα με επιδότηση 100% από το ΕΣΠΑ εως 5000! Αναλαμβάνουμε τον πλήρη φάκελλο.

Ενημερωθείτε για τη δράση εδώ

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος δεν είναι απλή υπόθεση. Θα πρέπει να είναι ελκυστικό, λειτουργικό, αισθητικά ολοκληρωμένο και να κρατά τους πελάτες στις ιστοσελίδες του προσφέροντας συνεχώς νέες επιλογές. Επιπλέον θα πρέπει να διαφημιστεί και να γίνει γνωστό στο διαδίκτυο, στοιχείο που απαιτεί προσπάθεια και επιπλέον κόστος για την τοποθέτησή του στην διαδικτυακή αγορά.

 

Ποιά πλατφόρμα να διαλέξω?

Το OpenCart είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα καθαρά για e-shop το οποίο εγκαθιστάμε εμείς σε όποιο server θέλουμε.

 

Το Shopify είναι από μόνο του μια έτοιμη πλατφόρμα, για τη χρήση της οποίας πληρώνουμε μηνιαία συνδρομή.

 

Το WordPress/Woocommerce είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα διαχείρισης περιεχομένου μαζί με e-shop το οποίο εγκαθιστάμε εμείς σε όποιο server θέλουμε.

Έχουμε την τεχνογνωσία για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Πρόσθετα το digital marketing και η επαγγελματικού επιπέδου βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO) αυξάνει σημαντικά τη θέση σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Συμβουλευτείτε και εμπιστευθείτε την Sun infomedia για μια ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού, υλοποίησης, παραμετροποίησης και προώθησης στη διαδικτυακή αγορά του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος.