Κατασκευή website

Ο σχεδιασμός του διαδικτυακού τόπου της επιχείρησής σας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση αν θέλετε να πάρετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σοβαρά. Πρέπει να είναι σχεδιασμένος σωστά, ελκυστικός, λειτουργικός, με ιδιαίτερα γραφικά, εύκολα πλοηγήσιμος να κρατά το ενδιαφέρον του επισκέπτη, αλλά και επεκτάσιμος ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε νέες λειτουργίες και υπηρεσίες.

Επίσης η αναέωση του περιεχομένου πρέπει να γίνεται σωστά, χωρίς ατέλειες, ώστε να είναι ελκυστικό για ανάγνωση.

Η Sun infomedia έχει μεγάλη εμπειρία στην μελέτη, κατασκευή, αναβάθμιση, διαχείριση και συντήρηση  διαδικτυακών τόπων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι κατασκευές των διαδικτυακών τόπων στηρίζονται σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, στις δημοφιλείς πλατφόρμες WordPress και Joomla, στοιχείο που μειώνει σημαντικά το κόστος κατασκευής, αναβάθμισης και συντήρησης, ενσωματώνουν εύκολα νέες λειτουργίες, ενώ ένα ακόμη θετικό στοιχείο είναι οτι στηρίζονται από μια μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών.

Επιπλέον εφαρμόζονται όλες οι βέλτιστες πρακτικές ώστε όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο για τις μηχανές αναζήτησης (Search engine optimization).

Ενας ιστότοπος σε συνδυασμό με το Digital Marketing είναι η καλύτερη επένδυση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Και για να μην ανησυχείτε, καθημερινά λαμβάνονται αντίγραφα ασφαλείας.

Success stories